Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Cover voor Vanille-ijs met mokkaroom

Vanille-ijs met mokkaroom

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan goudbruin. Klop de slagroom met de oploskoffie en de suiker lobbig.

  2. Verdeel de room over bordjes. Leg de bollen ijs in het midden van de room. Bestrooi met het amandelschaafsel en versier met de chocoladestaafjes.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!