Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Vanillevla

Vanillevla

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren met de suiker los en roer de maizena erdoorheen tot er een glad papje ontstaat. Schraap het merg uit het vanillestokje. Breng de melk met het vanillestokje en het merg aan de kook. Schenk een deel van de melk in een dun straaltje al roerend bij het eiermengsel. Schenk vervolgens het eiermengsel al roerend bij de rest van de melk. Breng aan de kook en laat al roerend met een garde ca. 3 minuten zachtjes koken.

  2. Verwijder het vanillestokje uit de vla en laat afgedekt afkoelen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)