Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Varkenshaas met geroosterde radijs

Varkenshaas met geroosterde radijs

  • Gemiddeld

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200 °C / hetelucht: 175 °C / gas: stand 3). Was de radijsjes en snijd het loof* eraf. Meng de radijsjes met 2 el olijfolie en de tijm. Breng op smaak met zout en peper. Bak de radijsjes ca. 35 minuten in de oven.

  2. 2. Bestrooi het vlees met zout. Bak het rondom bruin boven hoog vuur in 1 el olie. Zet het vuur lager en voeg de boter toe. Bak het vlees in 15-20 minuten gaar. Serveer met de radijsjes.

* Van het loof van radijsjes kun je een lekkere voorjaarsstamppot maken.

Per portie: 346 kcal | 2 g koolhydraten | 35 g eiwit | 23 g vet

Foto’s: Stephan van Raay (F&L)

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)