Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Varkenshaas met geroosterde radijs

Varkenshaas met geroosterde radijs

  • Gemiddeld

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

*Van het loof van radijsjes kun je een lekkere voorjaarsstamppot maken.

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200 °C / hetelucht: 175 °C / gas: stand 3). Was de radijsjes en snijd het loof* eraf. Meng de radijsjes met 2 el olijfolie en de tijm. Breng op smaak met zout en peper. Bak de radijsjes ca. 35 minuten in de oven.

  2. 2. Bestrooi het vlees met zout. Bak het rondom bruin boven hoog vuur in 1 el olie. Zet het vuur lager en voeg de boter toe. Bak het vlees in 15-20 minuten gaar. Serveer met de radijsjes.

Per portie: 346 kcal | 2 g koolhydraten | 35 g eiwit | 23 g vet

Foto’s: Stephan van Raay (F&L)

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!