Bereiding
- Leg drie diepe borden naast elkaar op het werkblad. Meng in een bord de bloem met een flinke snuf zout en peper. Kluts in het tweede bord 1 ei. Meng in het derde bord de panko met de parmezaan en wat peper. Wentel de schnitzels achtereenvolgens door de bloem, het ei en de panko.
- Verhit een flinke laag olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en frituur er de schnitzels 2-3 minuten aan elke kant in tot ze goudbruin en gaar zijn.
- Verhit voor de kappertjes-salieboter de boter in een andere pan en bak er de salieblaadjes knapperig in. Voeg de kappertjes toe en verwarm even mee.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak er van de overige eieren 2 spiegeleieren in. Leg op iedere schnitzel een spiegel ei en lepel er de kappertjes-salieboter overheen. Lekker met een groene salade.
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Charlie Richards Styling: Faye Wears Foodstyling: Liberty Fennell