Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Varkenswangetjes met prei in mosterdsaus

Varkenswangetjes met prei in mosterdsaus

In samenwerking met Tefal
  • Gemiddeld

  • ca. 2 uur bereidingstijdca. 2 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de varkenswangetjes met zout en peper. Wentel ze in de bloem en klop overtollige bloem eraf. Verhit de boter en de olie in een braadpan tot de boter net bruin begint te kleuren. Bak de varkenswangetjes ca. 5 minuten per zijde op middelhoog vuur tot ze mooi goudbruin zijn. Voeg de prei, de tijm en de 2 soorten mosterd toe en blus af met de port. Voeg de bouillon toe en zet het vuur laag. Stoof de wangetjes in ca. 1,5 uur tot ze boterzacht zijn

  2. Voeg de room toe aan de saus en breng nog kort aan de kook.

Per portie: 514 kcal | 14 g koolhydraten | 35 g eiwit | 30 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)