Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
vegan buddha bowl

Vegan zalmfilet buddha bowl met quinoa en rode kool

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Deze Buddha Bowl is echt comfort food en ook nog eens supergezond én vegan! Een volwaardige maaltijd in een kom boordevol smaak, eiwitten en vitaminen!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Deze Buddha Bowl is echt comfort food en ook nog eens supergezond én vegan! Een volwaardige maaltijd in een kom boordevol smaak, eiwitten en vitaminen!

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat vervolgens afkoelen.

  2. Snijd de rode kool fijn en de avocado in blokjes. Laat de kikkererwten uitlekken.

  3. Bak de SoFish Fillets Salmon Style volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Meng de tahini met het water en het limoensap om de dressing te maken.

  5. Schep de quinoa in kommen en verdeel de rode kool, avocado, kikkererwten en SoFish Fillets Salmon Style erover.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)