Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
vegan fajita bowl

Vegan fajita bowl

Partnerbijdrage van Zokanhetook.nu
  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Voor de tomatensalsa

Een heerlijke plantaardige fajita bowl met plantaardige kip en avocado. Door het toevoegen van jalapeño peper heeft deze bowl lekker veel pit.

Bereiding

  1. Kook de quinoa met het bouillonblokje volgens de verpakking.

  2. Verhit wat olie in een pan, voeg de reepjes paprika, paprikapoeder, komijnpoeder, chilipoeder en wat zout toe en bak voor ongeveer vijf minuten.

  3. Bak in een andere koekenpan de plantaardige kip met een snuf zout.

  4. Meng de ingrediënten voor de tomatensalsa.

  5. Verdeel de quinoa over twee kommen en serveer met de gebakken paprika, plantaardige kip, tomatensalsa, rode ui, avocado, limoenpartjes, jalapeño en peterselie of koriander.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)