
Vegan linzensoep met wortel en bloemkool uit Vegan Vibes
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
1. Snijd de uien en knoflook fijn. Snijd de wortels in kleine blokjes en de bloemkool in kleine roosjes.
2. Verhit de olijfolie in een soeppan. Voeg de ui en knoflook toe en fruit een paar minuten. Voeg daarna de wortel, bloemkool, kerrie en het gemalen komijnzaad toe. Bak 1 minuut.
3. Spoel de gedroogde rode linzen af onder stromend water in een fijne zeef en voeg ze toe aan het groentemengsel in de pan. Giet het hete water erbij en laat de soep 20 minuten op middelhoog vuur koken. Roer regel matig door. Laat de spinazie op het eind nog kort meekoken.
4. Breng de soep met peper en zout goed op smaak.
Vegan Vibes
€ 24,99