Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Pindakaas fudge

Vegan Peanut butter fudge

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 1 uur wachttijdca. 1 u. wachttijd

Sanne: "Een hapje nemen van een lekkere sticky fudge is altijd een fijn verwenmoment. En wist je dat je dit smeuïge baksel heel snel en makkelijk zelf kan maken? Veel lekkerder dan uit de supermarkt, en je kan helemaal zelf beslissen wat je er allemaal doorheen doet. Eerder maakten we een chocoladevariant, maar dit keer gaan we voor eentje met pindakaas!"

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

Sanne: "Een hapje nemen van een lekkere sticky fudge is altijd een fijn verwenmoment. En wist je dat je dit smeuïge baksel heel snel en makkelijk zelf kan maken? Veel lekkerder dan uit de supermarkt, en je kan helemaal zelf beslissen wat je er allemaal doorheen doet. Eerder maakten we een chocoladevariant, maar dit keer gaan we voor eentje met pindakaas!"

Bereiding

  1. Bekleed de cakevorm met bakpapier.

  2. Verwarm de gecondenseerde kokosmelk op laag vuur en roer de andere ingrediënten erdoor.

  3. Blijf roeren tot het een egale saus is geworden.

  4. Schenk de saus in de cakevorm.

  5. Laat minimaal een uur in de koelkast opstijven.

  6. Snijd in blokjes en geniet!

Dit recept is gemaakt door Sanne. Kijk voor meer lekkere vegan recepten op haar website Living the Green Life.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)