
Vegetarische borrelplank met vega bitterballen
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Bak voor de bitterbalhapjes met mierikswortelmayonaise de bitterballen 12 minuten op 220 graden in de oven of bak ze 8 minuten in de Airfryer op 200 graden.
Meng de mayonaise met de mierikswortel en verdeel dit mengsel over de toastjes. Leg op elk toastje wat tuinkers en leg de VEGA bitterballen hier bovenop.
Verwarm voor de crostini’s met opgeklopt ricotta en gegrilde druiven de oven voor op 200 graden.
Snijd de baquette in plakken en bestrijk deze met de olie. Leg de plakken brood op een bakplaat en bak ze 8 minuten.
Verwarm ondertussen een grillpan. Bestrijk de trosjes druiven met wat olie. Leg, wanneer de pan goed heet is, de trosjes druiven in de grillpan en gril ze kort tot ze wat verkleuren.
Klop ondertussen de ricotta met een mixer of garde luchtig en romig. Roer de honing erdoorheen. Verdeel de ricotta over de stokbroodjes. Leg op elk broodje een trosje druiven en breng het geheel op smaak met versgemalen zwarte peper.