Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
herfstige keukenhulpjes

Vegetarische herfst stoofpot met pastinaak en meiraap

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur en 20 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet de pan op middelhoog vuur en smelt de boter in de pan. Voeg de uien en suiker toe, draai het vuur laag en roer gedurende enkele minuten door zodat de uien karamelliseren.

  2. Voeg de knoflook en wortel toe. Bak enkele minuten en blus dan af met de wijn.

  3. Voeg nu de overige ingrediënten toe. Breng het geheel aan de kook, doe dan de deksel op de pan en draai het vuur op zijn allerlaagst. Laat gedurende een uur op laag vuur koken. De stoofpot is het allerlekkerste als je hem, nadat je het vuur hebt uitgedraaid, nog een uur laat intrekken. Verwarm dan vlak voor serveren weer op laag vuur.

Receptuur & fotografie: Judith Pagrach van @myfoodblog_nl

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)