Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Veldsla met bietjes en feta

Veldsla met bietjes en feta

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de mosterd met de balsamico en klop er de olijfolie doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Rasp de bietjes in dunne plakjes.

  2. Was de veldsla en laat hem goed uitlekken. Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudbruin. Verkruimel de feta.

  3. Maak de veldsla en de bietenplakjes voorzichtig aan met de dressing. Verdeel over borden. Strooi de feta, de pijnboompitten en de rozijnen over de salade.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)