Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Veldsla met vacherin mont d’or en walnoten

Veldsla met vacherin mont d’or en walnoten

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de sjalot. Doe de sjalot met de rode wijn in een pannetje en kook het geheel tot de helft in. Laat afkoelen.

  2. Roer de mosterd door de wijn en klop er de olijfolie doorheen. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Was de veldsla en laat hem goed uitlekken. Verhit de boter in een pan en bak er de walnoten goudbruin in. Laat de walnoten afkoelen op keukenpapier en bestrooi ze met wat zout.

  4. Maak de veldsla aan met de rodewijndressing. Verdeel de sla over borden of kommen. Strooi er de walnoten overheen. Serveer met een volle lepel van de vacherin-kaas.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)