Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Vers kokos-ananassap

Vers kokos-ananassap

  • Eenvoudig

  • 4 minuten bereidingstijd4 min. bereidingstijd

  • ca. 2 uur wachttijdca. 2 u. wachttijd

Dit recept is speciaal voor zo’n dag waarop je eigenlijk het liefst met je ass op een tropisch eiland zou zitten, maar dat niet kan, want het  leven, en je dan maar even een slokje van dit drankje moet nemen met je ogen dicht voordat je al die stomme mailtjes weer verder gaat beantwoorden of de was gaat opvouwen of zo. Mocht dat slokje niet helpen, kun je er altijd nog een piña colada van maken door het kokoswater te vervangen door kokosmelk, en die sinaasappel te verruilen voor een scheut rum. Doe dan alleen maar niet meer mailtjes beantwoorden, oké. Was vouwen mag. Maar waarom zou je.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 3

Ingrediënten

Extra nodig

Dit recept is speciaal voor zo’n dag waarop je eigenlijk het liefst met je ass op een tropisch eiland zou zitten, maar dat niet kan, want het  leven, en je dan maar even een slokje van dit drankje moet nemen met je ogen dicht voordat je al die stomme mailtjes weer verder gaat beantwoorden of de was gaat opvouwen of zo. Mocht dat slokje niet helpen, kun je er altijd nog een piña colada van maken door het kokoswater te vervangen door kokosmelk, en die sinaasappel te verruilen voor een scheut rum. Doe dan alleen maar niet meer mailtjes beantwoorden, oké. Was vouwen mag. Maar waarom zou je.

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten bij elkaar in een blender en mix tot sap. Schenk in een kan.

  2. Zet minstens 2 uur in de koelkast en serveer met flink wat ijsblokjes.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Vegan Toko

€ 32,50
Vegan Toko