Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Vijgen gevuld met schapenkaas

Vijgen gevuld met schapenkaas

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de vijgen kruislings in zodat je ze in 4 parten uit elkaar kunt drukken. Snijd de feta in 8 blokjes en stop in iedere vijg een blokje feta. Breng op smaak met peper. Smeer de vijgen in met olijfolie. Wikkel iedere vijg in een plak parmaham en knoop ze dicht met een stukje keukengaren. Rooster de vijgen ca. 10 minuten op de barbecue.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)