Vis- en zeevruchtenschotel
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Advertentie
Dit jaar delen we maandelijks in Foodies een mooi visrecept van Fleur de Visscher, eigenaar van restaurant The Seafood Bar in Amsterdam. Ditmaal een luxe vis- en zeevruchtenschotel.
Tips van de chef
Je kunt de tonijn in de salade ook vervangen door gerookte zalm. Of geef er toastjes bij in plaats van brood. Snijd alle ingrediënten in mooie, hapklare porties. Dat ziet er mooi uit en eet ook makkelijker. Wil je echt voor luxe gaan? Serveer er dan oesters bij.
Bereiding
Meng voor de tonijnsalade alle ingrediënten in een kommetje. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sardines, de zalm en de makreel over een mooie schaal. Doe de garnalen, de cocktailsaus en de augurken in kommetjes en zet erbij. Schik de citroenpartjes ertussen. Serveer met brood.