Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Vis- en zeevruchtenschotel

Vis- en zeevruchtenschotel

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Voor de tonijnsalade

Dit jaar delen we elke maand in Foodies een mooi visrecept van Fleur de Visscher, eigenaar van restaurant The Seafood Bar in Amsterdam. Deze maand een luxe vis- en zeevruchtenschotel.
Tips van de chef
Je kunt de tonijn in de salade ook vervangen door gerookte zalm. Of geef er toastjes bij in plaats van brood. Snijd alle ingrediënten in mooie, hapklare porties. Dat ziet er mooi uit en eet ook makkelijker. Wil je echt voor luxe gaan? Serveer er dan oesters bij.

Bereiding

  1. Meng voor de tonijnsalade alle ingrediënten in een kommetje. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sardines, de zalm en de makreel over een mooie schaal. Doe de garnalen, de cocktailsaus en de augurken in kommetjes en zet erbij. Schik de citroenpartjes ertussen. Serveer met brood.

Per portie: 468 kcal | 21 g koolhydraten | 29 g eiwit | 26 g vet

Receptuur: Fleur de Visscher van The Seafood Bar Fotografie: Willem van Santen Styling: Marijn Visser (studio Rijn)

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)