Viskoekjes van warmgerookte zalm
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
1. Schil de aardappels en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Prak de aardappels en breng op smaak met zout en peper. Meng de citroenschil, de lente-ui, de dille en de zalm erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
2. Vorm 4 viskoekjes van het mengsel en wentel ze in de bloem. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak er de viskoekjes in ca. 5 minuten per zijde goudbruin in.
3. Meng in een kom de rucola met de kappertjes, de sjalot, het citroensap, de overige olijfolie, zout en peper. Serveer de salade met de viskoekjes. Lekker met mayo of crème fraîche.
46 g eiwit | 16 g vet | 64 g koolhydraten