Bereiding
1. Schil de aardappels en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Prak de aardappels en breng op smaak met zout en peper. Meng de citroenschil, de lente-ui, de dille en de zalm erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
2. Vorm 4 viskoekjes van het mengsel en wentel ze in de bloem. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak er de viskoekjes in ca. 5 minuten per zijde goudbruin in.
3. Meng in een kom de rucola met de kappertjes, de sjalot, het citroensap, de overige olijfolie, zout en peper. Serveer de salade met de viskoekjes. Lekker met mayo of crème fraîche.
Per portie: 593 kcal
46 g eiwit | 16 g vet | 64 g koolhydraten
© olive Magazine/Immediate Media Foto’s: Tony Briscoe Receptuur: Janine Ratcliffe Styling: Jenny Iggleden Foodstyling: Katy Greenwood