Vispannetje met orzo en bimi uit de oven
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Verhit ½ el olie in een diepe, ovenbestendige koekenpan en fruit er de ui in ca. 5 minuten zacht in. Voeg het paprikapoeder, ½-1 el chipotlepasta, de bimi en de hete bouillon toe. Roer de orzo erdoorheen. Zet de pan 10 minuten in de oven.
Roer de erwten en de helft van de verse kruiden erdoorheen. Maak twee kuiltjes in de orzo en leg de visfilets erin. Bestrooi de vis met wat extra gerookte-paprikapoeder, besprenkel met wat olie en bestrooi met zout en peper. Zet de pan nog 8-10 minuten in de oven tot de vis gaar is en de orzo zacht is. Roer de overige verse kruiden door de yoghurt. Serveer de orzo met de vis en de kruidenyoghurt.