
Vistaco’s met krokante vis, avocado en spicy mayo
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Maak eerst de ingelegde rode ui. Snijd de ui in fijne ringen en doe ze in een glazen potje of plastic bakje. Schenk er de azijn en het heet water bij. Voeg de suiker en het zout toe en zet het deksel op het potje. Schud met het potje en zet het in de koelkast tot gebruik (dit kan al een paar dagen van tevoren).
Snijd de vis in reepjes van ongeveer 2 cm breed. Meng de Silvo mix voor Gebakken Vis met de olijfolie tot een papje en gebruik een keukenborsteltje om de visreepjes ermee in te smeren.
Leg ze in de mand van je airfryer en bak ze op 200°C in 6 minuten goudbruin en krokant.
Verwarm de maïstortilla’s in de airfryer op 160°C gedurende 2-3 minuten, of gebruik een droge koekenpan.
Meng de mayonaise met de Silvo Chilli Chipotle Mix.
Besmeer elke taco met een laagje van de spicy mayo. Beleg daarna met de vis, de avocado, de ingelegde rode ui en de koriander. Serveer met limoenpartjes.