Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Fish taco's met krokante visstukjes, avocado en spicy mayo

Vistaco’s met krokante vis, avocado en spicy mayo

In samenwerking met Silvo.
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Dit eenvoudige recept bewijst dat lekker koken niet ingewikkeld hoeft te zijn. 

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Benodigdheden

  • airfryer
Dit eenvoudige recept bewijst dat lekker koken niet ingewikkeld hoeft te zijn. 

Bereiding

  1. Maak eerst de ingelegde rode ui. Snijd de ui in fijne ringen en doe ze in een glazen potje of plastic bakje. Schenk er de azijn en het heet water bij. Voeg de suiker en het zout toe en zet het deksel op het potje. Schud met het potje en zet het in de koelkast tot gebruik (dit kan al een paar dagen van tevoren).

  2. Snijd de vis in reepjes van ongeveer 2 cm breed. Meng de Silvo mix voor Gebakken Vis met de olijfolie tot een papje en gebruik een keukenborsteltje om de visreepjes ermee in te smeren.

  3. Leg ze in de mand van je airfryer en bak ze op 200°C in 6 minuten goudbruin en krokant.

  4. Verwarm de maïstortilla’s in de airfryer op 160°C gedurende 2-3 minuten, of gebruik een droge koekenpan.

  5. Meng de mayonaise met de Silvo Chilli Chipotle Mix.

  6. Besmeer elke taco met een laagje van de spicy mayo. Beleg daarna met de vis, de avocado, de ingelegde rode ui en de koriander. Serveer met limoenpartjes.

Per portie: 367 kcal | 17 g koolhydraten | 19 g eiwit | 25 g vet

Foto’s en receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!