
Vistaco’s uit de airfryer
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Doe de vis met de specerijen, de oregano, ½ tl zout en wat zwarte peper in een kom en schep door elkaar.
Kneed voor de coleslaw alle ingrediënten met je handen door elkaar. Houd apart.
Prak voor de avocado de ingrediënten met wat zout en peper door elkaar. Houd apart.
Roer voor de salsa alle ingrediënten met wat zout en peper in een kommetje door elkaar.
Verhit de airfryer op 180°C (elektrische oven: 210°C / heteluchtoven: 190°C) en bak de vis 8-10 minuten (oven: 10-12 minuten), tot hij net gaar is. Verhit de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de vis over de tortilla’s en verdeel de coleslaw, de avocado, de salsa en wat chilisaus erover. Serveer met limoenpartjes om erover uit te knijpen.