Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Vistaco’s uit de airfryer

Vistaco’s uit de airfryer

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

De airfryer maakt je gerechten heerlijk crispy zónder al te veel vet te gebruiken. Dit snelle recept laat zien hoe onmisbaar dit apparaat in de keuken van elke foodie is.

Lees verder onder de advertentie

Aantal stuks
8

Ingrediënten

Voor de coleslaw

Voor de avocado

Voor de salsa

Benodigdheden

  • airfryer
De airfryer maakt je gerechten heerlijk crispy zónder al te veel vet te gebruiken. Dit snelle recept laat zien hoe onmisbaar dit apparaat in de keuken van elke foodie is.

Bereiding

  1. Doe de vis met de specerijen, de oregano, ½ tl zout en wat zwarte peper in een kom en schep door elkaar.

  2. Kneed voor de coleslaw alle ingrediënten met je handen door elkaar. Houd apart.

  3. Prak voor de avocado de ingrediënten met wat zout en peper door elkaar. Houd apart.

  4. Roer voor de salsa alle ingrediënten met wat zout en peper in een kommetje door elkaar.

  5. Verhit de airfryer op 180°C (elektrische oven: 210°C / heteluchtoven: 190°C) en bak de vis 8-10 minuten (oven: 10-12 minuten), tot hij net gaar is. Verhit de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  6. Verdeel de vis over de tortilla’s en verdeel de coleslaw, de avocado, de salsa en wat chilisaus erover. Serveer met limoenpartjes om erover uit te knijpen.

Per stuk: 246 kcal | 24 g koolhydraten | 17 g eiwit | 8 g vet

© BBC Good Food Magazine / Immediate Media Receptuur: Samuel Goldsmith Fotografie: Gareth Morgans Styling: Lauren Miller Foodstyling: Troy Willis

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)