Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Vlierbloesemdressing van Jonathan Karpathios

Vlierbloesemdressing van Jonathan Karpathios

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Jonathan: "Deze dressing gebruiken we heel veel in het restaurant. De vlierbloesem plukken we in het bos: in het voorjaar is hij er rijkelijk te vinden. Kijk in de lente maar eens goed om je heen: Je zult bij jou in de buurt of in het bos genoeg vlierbloesem vinden."

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Jonathan: "Deze dressing gebruiken we heel veel in het restaurant. De vlierbloesem plukken we in het bos: in het voorjaar is hij er rijkelijk te vinden. Kijk in de lente maar eens goed om je heen: Je zult bij jou in de buurt of in het bos genoeg vlierbloesem vinden."

Bereiding

  1. Meng de vlierbloesem een dag van tevoren door de sojaolie. Laat hem een dag staan.

  2. Doe alle ingrediënten voor de dressing, behalve de vlierbloesemolie, in een kom en roer ze goed door elkaar.

  3. Als de ingrediënten één geheel vormen, voeg je druppelsgewijs de vlierbloesemolie toe. Roer tot je een gelijkmatige substantie hebt.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!