
Vlierbloesemdressing van Jonathan Karpathios
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
Jonathan: "Deze dressing gebruiken we heel veel in het restaurant. De vlierbloesem plukken we in het bos: in het voorjaar is hij er rijkelijk te vinden. Kijk in de lente maar eens goed om je heen: Je zult bij jou in de buurt of in het bos genoeg vlierbloesem vinden."
Lees verder onder de advertentie
Jonathan: "Deze dressing gebruiken we heel veel in het restaurant. De vlierbloesem plukken we in het bos: in het voorjaar is hij er rijkelijk te vinden. Kijk in de lente maar eens goed om je heen: Je zult bij jou in de buurt of in het bos genoeg vlierbloesem vinden."
Bereiding
Meng de vlierbloesem een dag van tevoren door de sojaolie. Laat hem een dag staan.
Doe alle ingrediënten voor de dressing, behalve de vlierbloesemolie, in een kom en roer ze goed door elkaar.
Als de ingrediënten één geheel vormen, voeg je druppelsgewijs de vlierbloesemolie toe. Roer tot je een gelijkmatige substantie hebt.