Bereiding
Maar een paar maanden per jaar smaken ze écht lekker. Haal alles uit de zongerijpte aardbeien van eigen bodem en maak er deze heerlijke wafels mee. De rozensiroop laat de aardbeien stralen!
- Doe de rosé, het rozenwater, de suiker, de citroenschil en 100 ml water in een ruime kookpan. Verhit op laag vuur tot de suiker is opgelost. Zet het vuur hoger, breng aan de kook en laat ca. 10 minuten koken tot je een dikke siroop hebt. Haal de pan van het vuur en laat de siroop afkoelen. Verwijder de citroenschil.
- Roer de aardbeien door de afgekoelde siroop. Leg op elk bordje 2 wafels. Verdeel de Griekse yoghurt over de wafels. Verdeel er de aardbeien in siroop overheen.
Per portie: ca. 112 kcal
1 g eiwit | 0 g vet | 21 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Sam Stowell Styling: Sarah Birks Foodstyling: Anna Glover