Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Wafels met aardbeien in rozensiroop

Wafels met aardbeien in rozensiroop

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de rosé, het rozenwater, de suiker, de citroenschil en 100 ml water in een ruime kookpan. Verhit op laag vuur tot de suiker is opgelost. Zet het vuur hoger, breng aan de kook en laat ca. 10 minuten koken tot je een dikke siroop hebt. Haal de pan van het vuur en laat de siroop afkoelen. Verwijder de citroenschil.

  2. Roer de aardbeien door de afgekoelde siroop. Leg op elk bordje 2 wafels. Verdeel de Griekse yoghurt over de wafels. Verdeel er de aardbeien in siroop overheen.

Per portie: 112 kcal | 21 g koolhydraten | 1 g eiwit

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Sam Stowell Styling: Sarah Birks Foodstyling: Anna Glover

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)