Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Warme citroenolijven

Warme citroenolijven

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Olijven zijn de ster van elke borrelplank. Kunnen ze volgens jou wel een upgrade gebruiken? Geef ze dan eenvoudig extra smaak door ze te verwarmen met specerijen en citroensap.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Olijven zijn de ster van elke borrelplank. Kunnen ze volgens jou wel een upgrade gebruiken? Geef ze dan eenvoudig extra smaak door ze te verwarmen met specerijen en citroensap.

Bereiding

  1. Doe de olie, citroenschil, citroentijm, peper en chilipeper in een middelgrote koekenpan op matig vuur en bak 3-4 minuten.

  2. Voeg de olijven toe en roer zachtjes door om alle olijven met het bakvocht te bedekken. Laat nog 3 minuten bakken, of tot ze door en door warm zijn. Voeg het citroensap toe en roer om alles te mengen. Serveer warm.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Kerstmis

€ 34,99
Donna Hay Kerstmis