Watermeloen met feta, rucola en zwarte olijven
Gemiddeld
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verdeel de feta in 4 gelijke plakken. Leg op 4 stukken aluminiumfolie een plak feta. Vouw de randen van het folie iets omhoog. Verdeel over ieder stuk feta ½ el pesto en 1 el olijfolie. Bestrooi met de chilivlokken. Verhit een grillpan en leg er de fetapakketjes op. Gril 4-5 minuten.
Snijd het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes. Was de rucola en laat hem goed uitlekken. Snijd het Turks brood horizontaal door. Neem de fetapakketjes uit de grillpan en gril het brood ca. 1 minuut per zijde in de grillpan.
Serveer het Turks brood met de watermeloen, de gegrilde feta, de rucola en de olijven. Bedruppel het geheel met 2 el olijfolie en breng op smaak met zout, peper en het paprikapoeder.