Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
watermeloen

Watermeloensalade met palmsuiker en basilicum

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de watermeloen, snijd hem in punten en verdeel de punten over borden. Druppel er de sherryazijn en de notenolie overheen. Pluk de basilicumblaadjes van de takjes. Scheur de basilicumblaadjes in grove stukken en strooi ze over de meloen.

  2. Rasp met een grove rasp de palmsuiker eroverheen en serveer direct.

Servies etc.: Dille & Kamille, Lifestyle en Subba, eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)