Wentelteefjes met kokos en geroosterde ananas
Eenvoudig
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Klop de eieren met de kokosmelk en de vanille in een diep bord. Leg het brood erin en laat aan iedere kant 1-2 minuten trekken, tot het mengsel helemaal opgenomen is.
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in lange repen. Leg de ananas in een kleine ovenschaal, besprenkel met de siroop en bestrooi met de piment. Rooster de ananas 15 minuten in de oven. Draai hem halverwege om en bestrijk rondom met de siroop uit de ovenschaal.
Smelt intussen de boter in een koekenpan op middelhoog vuur tot hij begint te bruisen. Strooi de kokos over een bord en wentel de sneetjes brood er voorzichtig in. Bak de sneetjes 3-4 minuten aan elke kant tot ze goudbruin en gaar zijn. Verdeel over borden en maak af met een schep yoghurt, de geroosterde ananas en de siroop uit de ovenschaal.