Bereiding
1. Halveer de plakjes brood. Vet een ovenschaal in met boter en verdeel het brood rechtop in de ovenschaal. Klop de eieren met het kaneelpoeder, de vanillesuiker, een snuf zout en de slagroom in een kom. Giet het mengsel over het brood, dek de ovenschaal af met vershoudfolie en zet ca. 30 minuten in de koelkast.
2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 195°C / hetelucht: 175°C). Verwijder het folie en zet de ovenschaal ca. 30 minuten in de oven tot de wentelteefjes goudbruin en knapperig zijn.
3. Bestrooi de wentelteefjes met poedersuiker en munt en serveer met vers fruit en een flinke lepel vanillekwark.
Per portie: ca. 431 kcal
16 g eiwit | 16 g vet | 55 g koolhydraten
Receptuur en foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren