Bereiding

  1. Voorbereiding: breng water aan de kook en kook er de sperziebonen 2-3 minuten in. Giet af. Meng de biefstukreepjes met de ui, de knoflook en de oestersaus. Laat ca. 30 minuten marineren.
  2. Verhit de zonnebloemolie in de wok en laat hem zeer heet worden. Roerbak de biefstukreepjes ca. 2 minuten in de wok. Schud regelmatig om. Voeg de sperziebonen toe en roerbak ze ca. 1 minuut mee.
  3. Neem van het vuur en verdeel over borden. Druppel de sesamolie eroverheen en bestrooi met het sesamzaad en de lente-ui. Lekker met noodles.

Dit recept maakten we in de What a WOK. Benieuwd geworden naar deze gezellige buitenwok? Neem een kijkje bij de makers van What a Wok.
what a wok
Foto’s en receptuur: Willem van Santen Styling: Lotte Corneth