Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Hot cocktails

Whisky-chocolademelk

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe het cacaopoeder in een kopje en roer er een scheutje melk doorheen tot er een gladde pasta ontstaat. Doe de rest van de melk in een pan en verwarm tot net onder het kookpunt. Voeg het chili- en kaneelpoeder toe.

  2. Klop de hete melk door de cacaopasta glad en schenk de chocolademelk terug in de pan. Voeg de suiker, de slagroom en de chocolade toe en verwarm rustig verder tot de chocolade gesmolten is. Haal de pan van het vuur en roer de whisky erdoorheen. Serveer direct in kopjes of theeglazen.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Hannah Guinness Foto’s: Ant Duncan Styling: Alexander Breeze Foodstyling: Ella Tarn

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)