Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
recepten met bier Witbiersabayon

Witbiersabayon

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de vijgen en dep ze goed droog. Snijd de vijgen in partjes en verdeel ze over ondiepe kommetjes. Pluk de basilicumblaadjes van het takje en snijd ze fijn. Strooi de basilicum over de vijgen.

  2. Klop de eidooiers met de poedersuiker au bain-marie romig. Voeg het bier en het citroensap toe en klop het geheel tot een warme, schuimige massa. Giet de sabayon over de vijgen en serveer direct.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)