Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
recepten met bier Witbiersabayon

Witbiersabayon

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de vijgen en dep ze goed droog. Snijd de vijgen in partjes en verdeel ze over ondiepe kommetjes. Pluk de basilicumblaadjes van het takje en snijd ze fijn. Strooi de basilicum over de vijgen.

  2. Klop de eidooiers met de poedersuiker au bain-marie romig. Voeg het bier en het citroensap toe en klop het geheel tot een warme, schuimige massa. Giet de sabayon over de vijgen en serveer direct.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!