Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
seizoensgroenten februari

Witlofsalade met gesmoorde uien en tijm

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Wederom een simpel maar o-zo-lekkere variant op de klassieke witlofsalade. De gesmoorde uien geven dit gerecht een extra lekkere smaak.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Wederom een simpel maar o-zo-lekkere variant op de klassieke witlofsalade. De gesmoorde uien geven dit gerecht een extra lekkere smaak.

Bereiding

  1. Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit de boter in een pan en bak de uien ca. 10 minuten op middelhoog vuur. Was de tijm, schud hem goed droog en ris de blaadjes van de takjes. Voeg de tijm toe aan de uien en breng op smaak met zout en peper.

  2. Snijd de onderkant van de witlof zodat de stronkjes in blaadjes uiteenvallen. Meng de olijfolie door de hüttenkäse en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de witlof en de hüttenkäse over borden en schep de uien eroverheen. Maak af met de tuinkers.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)