Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
bessen met chocolade witte chocoladesaus

Koude bessen met warme witte chocoladesaus

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Spreid de bessen uit op een schaal en zet ze ca. 30 minuten in de vriezer zodat ze licht bevroren maar niet keihard worden.

  2. Hak kort voor het serveren de chocolade grof en doe hem met de room en de rum in een kleine pan. Verwarm al roerend op laag vuur tot een gladde saus ontstaat.

  3. Verdeel de koude bessen over kleine bordjes of kommetjes en geef de warme chocoladesaus erbij.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Sam Stowell Styling: Luis Peral Foodstyling: Janine Ratcliffe

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)