Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
bessen met chocolade witte chocoladesaus

Koude bessen met warme witte chocoladesaus

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Spreid de bessen uit op een schaal en zet ze ca. 30 minuten in de vriezer zodat ze licht bevroren maar niet keihard worden.

  2. Hak kort voor het serveren de chocolade grof en doe hem met de room en de rum in een kleine pan. Verwarm al roerend op laag vuur tot een gladde saus ontstaat.

  3. Verdeel de koude bessen over kleine bordjes of kommetjes en geef de warme chocoladesaus erbij.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Sam Stowell Styling: Luis Peral Foodstyling: Janine Ratcliffe

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!