Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
witte ganache

Witte ganache met vanille, citroen en pistache

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Splijt het vanillestokje en schraap er het merg uit. Breng in een pan de slagroom met de boter, het vanillemerg, de citroenschil en een snufje zout aan de kook.

  2. Breek de witte chocolade in kleine stukjes in een kom. Neem de room van het vuur en schenk hem over de chocolade. Roer het geheel goed door tot een glad mengsel. Dek de kom af en laat in de koelkast helemaal opstijven.

  3. Hak de pistachenoten fijn. Schep met een in warm water gedompeld lepeltje of meloenboller bolletjes van de ganache. Rol de bolletjes door de pistachekruimels.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)