Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
MonChou-truffels

Wonton-bakjes met MonChou en spekjes

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

  • 32 minuten wachttijd32 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 205°C / hetelucht: 185°C). Laat de wontonvellen ontdooien op een schoon werkblad. Bestrijk de wontonvellen aan beide zijden licht met olie en duw ze in de holtes van het bakblik. Bak in ca. 10 minuten knapperig in de oven. Haal uit de oven en laat de bakjes afkoelen op een rooster.

  2. Roer de MonChou in een kom los. Roer de zure room, de limoenschil en het sap, het knoflookpoeder en het uienpoeder erdoorheen en breng op smaak met zout en peper. Vul de spuitzak met het MonChoumengsel en spuit toefjes in de afgekoelde wontonbakjes. Garneer met de spekjes, de jalapeño en de lente-ui.

Per portie: 100 kcal | 6 g koolhydraten | 3 g eiwit | 7 g vet

Receptuur, styling en foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Sander Damen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)