Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Wortel-pastinaaksoep

Wortel-pastinaaksoep

  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote pan en fruit er de ui met een snufje zout in ca. 10 minuten zacht in. Voeg de knoflook, ½ tl zwarte peper en de tijm toe en fruit kort mee. Voeg de groenten toe en bak al roerend nog 1 minuut. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Zet het vuur laag en kook ca. 20 minuten tot de groenten zacht zijn.

  2. Voeg de room toe aan de pan en verhit kort. Pureer de soep met een staafmixer helemaal glad. Schenk de soep in kommen en garneer met wat extra room en gemalen zwarte peper.

Per portie: 146 kcal | 19 g koolhydraten | 3 g eiwit | 5 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Ella Tarn

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)