Wortels met rozemarijn, geitenkaas, zoetzure rode ui en amandelen
Eenvoudig
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
1. Breng in een pannetje de appelazijn met de suiker aan de kook. Giet het hete mengsel over de uienringen in een kom. Laat afkoelen.
2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Maak de wortels schoon en laat een stukje van het loof zitten. Leg de wortels met de rozemarijntakjes op een vel bakpapier. Bedruip met de olijfolie en bestrooi royaal met grofgemalen zwarte peper en zeezout. Steek de plakjes knoflook ertussen. Vouw 2 zijden van het bakpapier naar elkaar toe en vouw enkele malen om zodat ze aan elkaar blijven zitten. Vouw nu de andere 2 randen enkele malen om zodat je een gesloten pakketje krijgt. Leg het pakketje op een bakplaat en zet ca. 30 minuten in de oven.
3. Open het pakketje aan tafel en verkruimel er de geitenkaas over. Maak af met de zoetzure rode ui en de gerookte amandelen.