
Wraps met rode ui, champignons en paprika
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
Vegan eten hoeft niet ingewikkeld te zijn, laat Alexandra Penrhyn Lowe in haar boek Gewoon vegan zien. Probeer deze wraps maar.
Lees verder onder de advertentie
Vegan eten hoeft niet ingewikkeld te zijn, laat Alexandra Penrhyn Lowe in haar boek Gewoon vegan zien. Probeer deze wraps maar.
Bereiding
Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de reepjes rode ui tot ze zacht en een beetje bruin zijn (ongeveer 5 minuten).
Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur tot ze bruinig beginnen te worden.
Schep de paprika erdoor en bak alles op behoorlijk hoog vuur totdat de reepjes paprika ook een beetje zacht zijn.
Blus af met een scheutje sojasaus en vegan worcestersaus (in normale worcestersaus zit ansjovis). Je kunt dit ook achterwege laten en een beetje peper en zout toevoegen.
Uit het boek
Gewoon vegan
€ 21,99