Wraps met rode ui, champignons en paprika
Eenvoudig1 personen10 minuten bereiden
Vegan eten hoeft niet ingewikkeld te zijn, laat Alexandra Penrhyn Lowe in haar boek Gewoon vegan zien. Probeer deze wraps maar.
Ingrediënten
- olijfolie
- 1 rode ui ( in reepjes)
- 250 g champignons (in plakjes)
- ½ paprika (in reepjes)
- sojasaus
- vegan worcestersaus
Kook mee!Deel je tasty foto’s van dit recept via Instagram of Facebook met #iamfoodies!
Bereiding
- Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de reepjes rode ui tot ze zacht en een beetje bruin zijn (ongeveer 5 minuten).
- Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur tot ze bruinig beginnen te worden.
- Schep de paprika erdoor en bak alles op behoorlijk hoog vuur totdat de reepjes paprika ook een beetje zacht zijn.
- Blus af met een scheutje sojasaus en vegan worcestersaus (in normale worcestersaus zit ansjovis). Je kunt dit ook achterwege laten en een beetje peper en zout toevoegen.

Recept uit het boek
Gewoon vegan