Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
yoghurt ijsjes

Yoghurt-regenboogijsjes

  • Gemiddeld

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de aardbeien, de blauwe bessen en de frambozen schoon. Pureer de fruitsoorten apart van elkaar fijn. Roer de yoghurt en de honing goed door elkaar.

  2. Verdeel de honingyoghurt over 4 kommen. Roer de bessenpuree door de eerste kom honingyoghurt, de frambozenpuree door de tweede kom en de aardbeienpuree door de derde kom.

  3. Vul de ijsvormpjes voor 1 kwart met het bessenmengsel en laat ca. 30 minuten bevriezen in de vriezer. Vul voor nog een kwart met het frambozenmengsel en laat weer 30 minuten bevriezen.

  4. Vul nu voor een kwart met het aardbeienmengsel en laat weer 30 minuten bevriezen. Maak af met pure honingyoghurt en steek een ijsstokje in de ijsjes. Zet minimaal 3 uur in de diepvries.

Foto’s: Eddy Haitjema foodstyling & receptuur: Willem van Santen Styling: Willemijn van der Kamp Servies: eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)