Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Yoghurtijs met watermeloen

Yoghurtijs met watermeloen

  • Gemiddeld

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de citroen en halveer hem. Pers het sap uit de citroen en breng het samen met de citroenhelften, de suiker en 200 ml water op laag vuur aan de kook, tot de suiker is opgelost. Neem van het vuur en laat in de koelkast helemaal afkoelen.

  2. Meng de yoghurt met de suikersiroop en draai het mengsel in de ijsmachine tot een gladde sorbet. Schep de sorbet in een bak en zet minimaal 4 uur afgedekt in de diepvries.

  3. Snijd de watermeloen in schijven en serveer ze met bollen van het yoghurtijs.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Dille & Kamille Arnhem, Subba

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)