Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
choco-amandelrepen donna hay

Zachte chocolade-amandelrepen

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

  • ca. 1 uur wachttijdca. 1 u. wachttijd

Donna Hay: "Er gaat niets boven een voorraadje lekker gezonde snackrepen voor als je plots zin hebt om te snoepen. Deze verbazend eenvoudige, heerlijke raw slice is het ideale antwoord op deze zoete verlangens."

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 18

Ingrediënten

Donna Hay: "Er gaat niets boven een voorraadje lekker gezonde snackrepen voor als je plots zin hebt om te snoepen. Deze verbazend eenvoudige, heerlijke raw slice is het ideale antwoord op deze zoete verlangens."

Bereiding

  1. Bekleed een vierkante bakvorm van 20 cm met bakpapier en laat het rondom overhangen.
    Meng de amandelpasta, ahornsiroop, het meel, de havervlokken en vanille in een kom. Druk het deeg met de bolle kant van een lepel uit in de bakvorm.

  2. Hang voor de topping de chocolade in een hittebestendige kom boven een pan borrelend water. Roer tot je een gesmolten, gladde massa hebt. Voeg de amandelpasta toe en roer tot je een egale massa hebt. Verdeel gelijkmatig over de taartbodem. Zet 1 uur in de koelkast of tot alles is opgestijfd. Snijd in repen. Bewaar luchtdicht verpakt in de koelkast.

18Receptuur en styling: Donna Hay. Fotografie: Con Poulos

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)