Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
zalm-granenbowl met dilleyoghurt

Zalm-granenbowl met dilleyoghurt

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de azijn en de suiker met een snufje zout in een kom. Voeg de komkommer en de radijs toe, schep om en houd apart.

  2. Doe de quinoa in een grote kom. Houd 1 tl citroensap apart en schenk de rest over de quinoa. Breng op smaak met wat zout en peper en schep om. Doe de yoghurt en de dille in een kleine kom met het apart gehouden citroensap en roer door. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Verdeel de quinoa over vier ondiepe kommen, leg de zalm, de bieten en de ingelegde groenten erop, besprenkel met de yoghurt en garneer met de overige dille.

Per portie: 517 kcal | 48 g koolhydraten | 42 g eiwit | 16 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Nadine Brown Foto’s: Tom Regester

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)