Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Zalmfilet met pestokorst

Zalmfilet met pestokorst

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Benodigdheden

  • bakpapier
Makkelijk, snel en wie heeft er nou geen zin in een zalmfilet met een krokant pestokorstje?!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 230°C / hetelucht: 210°C). Leg de zalm op de huidzijde op een bakplaat met antiaanbaklaag (of gebruik bakpapier). Strijk de pesto over de bovenzijdes van de zalm. Meng de broodkruimels met de parmezaan en strooi het mengsel over de pesto.

  2. Besprenkel de parmezaanlaag met een beetje olijfolie en bak ca. 10 minuten in de oven. Kook intussen de haricots verts 3-4 minuten. Giet af, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de haricots verts over borden en leg de zalm erbovenop.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foodstyling: Sal Henley Foto’s: Mike English Styling: Davina Perkins

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (9 stemmen)