Zalmspiesjes met sojasaus en paksoi
Gemiddeld
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Pel en snipper de knoflook. Snijd de zalmfilet in blokjes. Meng de zalm met de knoflook en de oestersaus. Rijg de zalmblokjes aan de houten spiesen.
Was de paksoi, laat hem uitlekken en snijd hem in repen. Meng de sambal met de honing en de azijn. Verhit een grote pan met antiaanbaklaag.
Rooster de zalmspiesjes ca. 3 minuten per zijde in de pan. Verhit de olie in een pan en bak er de paksoi ca. 1 minuut in. Blus de paksoi af met het sambalmengsel. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de bulgur af en laat hem even uitlekken. Serveer de bulgur met de zalmspiesjes en de paksoi.