Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
zalmspiesjes met noedels en gestoofde ijsbergsla

Zalmspiesjes met noedels en gestoofde ijsbergsla

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de zalmfilet in blokjes. Meng de zalmblokjes met de sesamolie en breng op smaak met zout en peper. Rijg de zalmblokjes aan spiesen. Was de ijsbergsla en snijd hem in reepjes.

  2. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Giet de noedels af. Verhit de boter en de sojasaus in een pan en stoof de ijsbergsla er kort in.

  3. Verhit een grillpan. Gril de zalmspiesjes ca. 2 minuten aan beide kanten. Meng de warme noedels met de ijsbergsla en breng op smaak met zout en peper. Wentel de zalmspiesjes aan een kant in het sesamzaad en serveer ze direct met de noedels.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)