Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Zalmtartaartje op crouton met tuinkers en wasabi mayo

Zalmtartaartje op crouton met tuinkers en wasabi mayo

In samenwerking met Red Phoenix
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de zalmfilet fijn met een scherp mes. Meng er de sjalot, de sesamolie en wat zout en peper doorheen. Rol het witbrood plat met een deegroller. Steek met een uitsteekvorm 10 kleine rondjes (ca. 4 cm Ø) uit het brood en bak ze krokant in de boter.

  2. Neem uit de pan en laat afkoelen. Vorm in dezelfde uitsteekvorm tartaartjes van de zalm en leg deze op de croutons. Spuit er een flinke dot wasabi mayo op en maak af met de tuinkers.

Per portie: 115 kcal | 6 g koolhydraten | 5 g eiwit | 7 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)