Lees verder onder de advertentie
Zeeduivelmootjes in ham met citroentijm
Gemiddeld
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
1. Snijd de zeeduivelfilet in 12-16 mootjes. Was de citroentijm, schud hem goed droog en ris de blaadjes van de takjes. Bestrooi de vis met zout, peper en de citroentijm, houd 1 el citroentijm apart. Bedruppel met 2 el olijfolie en rol ieder mootje in 1 plak ham.
2. Kook de bucatini volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout.
3. Verhit intussen 1 el olijfolie in een koekenpan en bak er de zeeduivel 6-7 minuten rondom in. Voeg ca. 1 minuut voor het einde van de kooktijd de asperges toe aan de pasta.
4. Giet de pasta af en laat hem goed uitlekken. Meng 2 el olijfolie door de pasta en asperges. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta met asperges over borden en serveer de vismootjes ernaast. Bestrooi met de overige citroentijm.
52 g eiwit | 28 g vet | 21 g koolhydraten
Lees verder onder de advertentie