Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Zeewier-sesamkruidenzout

Zeewier-sesamkruidenzout

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Neem het uit de pan en laat afkoelen. Breek of knip de nori in kleine stukjes en pulseer ze in een blender tot ze fijngehakt zijn.

  2. Meng alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een luchtdichte pot. Strooi het over sushirijst, zalm en gestoomde groenten, of gebruik het om popcorn, kwarteleitjes of gevulde eieren mee te kruiden als hapje.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Fotografie: Mike English

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)