Foodies 02/2025
Azië
cover Azie
Cover voor Kruiden- en bloemenijsblokjes

Kruiden- en bloemenijsblokjes

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 4 uur wachttijdca. 4 u. wachttijd

Ingrediënten

Je cocktails, prosecco en frisdranken een upgrade geven doe je met deze next-level ijsklontjes. Je maakt ze gemakkelijk zelf en dat ziet er trés chic uit!

Bereiding

  1. Vul de holtes van een ijsblokjesvorm met bijvoorbeeld lavendelbloemen, muntblaadjes, kamillebloemen, dilletoppen, rozemarijntoppen, kervel, viooltjes of basilicumblaadjes.

  2. Vul de holtes daarna met mineraalwater (dan blijft het ijs helderder dan met kraanwater) en zet de vormen ca. 4 uur in de vriezer.

  3. De ijsblokjes zijn mooi in water maar ook in prosecco, gin-tonic en andere heldere dranken.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)