Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Kruiden- en bloemenijsblokjes

Kruiden- en bloemenijsblokjes

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 4 uur wachttijdca. 4 u. wachttijd

Advertentie

Ingrediënten

Je cocktails, prosecco en frisdranken een upgrade geven doe je met deze next-level ijsklontjes. Je maakt ze gemakkelijk zelf en dat ziet er trés chic uit!

Bereiding

  1. Vul de holtes van een ijsblokjesvorm met bijvoorbeeld lavendelbloemen, muntblaadjes, kamillebloemen, dilletoppen, rozemarijntoppen, kervel, viooltjes of basilicumblaadjes.

  2. Vul de holtes daarna met mineraalwater (dan blijft het ijs helderder dan met kraanwater) en zet de vormen ca. 4 uur in de vriezer.

  3. De ijsblokjes zijn mooi in water maar ook in prosecco, gin-tonic en andere heldere dranken.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)