Kruiden- en bloemenijsblokjes
Eenvoudig10 minuten bereiden240 minuten wachten
Je cocktails, prosecco en frisdranken een upgrade geven doe je met deze next-level ijsklontjes. Je maakt ze gemakkelijk zelf en dat ziet er trés chic uit!
Ingrediënten
- lavendelbloemen
- muntblaadjes
- kamillebloemen
- dille toppen
- rozemarijntoppen
- kervel
- viooltjes
- basilicumblaadjes
- mineraalwater
- ijsblokjesvorm
Kook mee!Deel je tasty foto’s van dit recept via Instagram of Facebook met #iamfoodies!
Bereiding
- Vul de holtes van een ijsblokjesvorm met bijvoorbeeld lavendelbloemen, muntblaadjes, kamillebloemen, dilletoppen, rozemarijntoppen, kervel, viooltjes of basilicumblaadjes.
- Vul de holtes daarna met mineraalwater (dan blijft het ijs helderder dan met kraanwater) en zet de vormen ca. 4 uur in de vriezer.
- De ijsblokjes zijn mooi in water maar ook in prosecco, gin-tonic en andere heldere dranken.