Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
zelf havermelk maken

Zelf havermelk maken

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

  • ca. 3 uur wachttijdca. 3 u. wachttijd

Advertentie

Voor 600 ml melk

Zelf havermelk maken? Met dit recept wordt het heel eenvoudig.

Bereiding

  1. 1. Week de havervlokken 3 uur in een kom water. Pureer de afgegoten havervlokken met 600 ml water in een blender tot een glad geheel.

  2. 2. Voeg het vanille-extract toe en meng. De melk is in een luchtdicht afgesloten schenkkan of pot maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Plantaardige melk

€ 14,95
Plantaardige melk