Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Zelf pindakaas maken

Zelf pindakaas maken

  • Eenvoudig

Advertentie

Ingrediënten

Zelf pindakaas maken is niet alleen leuk om te doen, je zorgt er ook voor dat alle potjes uit de supermarkt erbij verbleken. Met dit recept heb je de komende tijd heerlijk beleg voor op brood, maar je kunt je eigen creatie ook gebruiken voor een taart of koekjes.

Bereiding

  1. Maal de ongezouten geroosterde pinda’s met de arachideolie en een snuf zeezout in de keukenmachine tot een pasta. Voeg, als je van een zoetere pindakaas houdt, 1 eetlepel suiker toe tijdens het malen. Het kan even duren voor je een pasta krijgt, dus wacht geduldig af.

  2.  Doe de pindakaas in een schone pot met deksel. Jouw lekkere zelfgemaakte pindakaas is klaar. Easy does it!

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (13 stemmen)